Rosa Sudmeijer

Rosa Sudmeijer

Rosa Sudmeijer is geboren op 10 juni 1956 te Amsterdam Noord. Heeft vanaf 1979 in Hoorn gewerkt en gewoond, heeft twee dochters en twee kleinkinderen en  schoonzonen. Is getrouwd met Jan Boom. Wonen sinds 1992 in Gouda en hebben samen met andere partners een monumentaal pand, vroeger in gebruik als school verbouwd tot de Goudse Praktijk. Hier zijn verschillende disciplines ondergebracht waaronder de osteopathie Gouda.

Rosa Sudmeijer kunt u ook vinden op;   www.voetreflex-info.nl/gouda-moordrecht-reeuwijk 

 

 

Rosa Sudmeijer heeft de volgende opleidingen gevolgd; chiropodie/pedicure, voetreflextherapie, sportmassage, podokinesiologie, manuele neurotherapie van Walter Froneberg bij RSK België , orthomoleculaire voedingsadviseur, auriculotherapie/oor acupunctuur, kleurenpunctuur,  HBO medische basiskennis (cum laude) en de Bachbloesentherapie.

In (2017) heeft Rosa Sudmeijer haar HBO CAM diplomering eigen discipline behaald. Als bijscholing een verdieping van de ziekte van Lyme.     Jaarlijks wordt voldaan aan de verplichte nascholing. Verder heeft zij vanaf 1986 tot en met 2007 les gegeven in de voetreflextherapie en neurologische voetreflextherapie ( neuro-musculaire reflextechnieken) in Leiden bij Centartium en Den Haag bij stichting Arcos. Zij heeft door middel van workshops nog vele jaren therapeuten begeleid. In samenwerking met VSM congressen gegeven in onder andere Utrecht jaarbeurshal voor verschillende beroepsgroepen. Heeft vanaf 1994 haar praktijk in Gouda en werkt sinds 2010 in de Goudse Praktijk. In  2018 heeft Rosa ook opfriscursus didactiek gevolgd bij de CAM en is in samenwerking met andere collega,s weer nascholing gaan geven.  Druk op de toets nascholingen voor meer informatie. nascholingen zijn geaccrediteerd door Fagt VNT en LVNG. 2019 opfrisnascholing auriculotherapie,

In maart 2020 de specialisatie verslavingen, waarbij zij vooral inzet op de rookverslaving en andere verslavingen in samenwerking met andere disciplines.